Stap uit je piekerfabriek

headerchallenge

Ontvang vanaf 16 september tien dagen lang een video die je leert hoe je dat doet.

Zit je jezelf in de weg bij het uitvoeren van je mooie plannen?
Ben je streng voor jezelf, is het (bijna) nooit goed genoeg?
Zou je wel eens wat losser met alles om willen gaan?
Wil je milder zijn voor jezelf?
Wil je meer spelen en genieten?

Stel je het volgende eens voor:

10 dagen lang krijg je iedere dag een mail met een korte video
Je leert daarin om die interne criticus af te zwakken, je perfectionisme wat te laten varen, om je te richten op de dingen die je fijn en belangrijk vindt én hoe je vriendelijker voor jezelf bent.
Dat je meer gaat genieten, meer gaat spelen, er meer uit je handen komt en je die dingen gaat doen waar je blij van wordt.

Wat voor impact zou dat hebben op jouw leven?

Surprise your doubts with action!

– Danielle la Porte

figuur

Ja, ik wil graag meedoen!


Voornaam
E-mailadres


video

Doe mee met de challenge! Dit is mijn cadeau aan jou ♥

Word je soms moe van hoe je jezelf in de weg zit? En ben je dan dáár ook weer boos over op jezelf? Verlang je ernaar om wat milder voor jezelf te zijn? Om wat meer te genieten van waar je NU al bent? Voel je dat juist je imperfectie ook maakt dat je écht bent. En wil je dat meer ruimte geven in je leven?

In deze challenge leer ik je een aantal verrassende manieren om dat te gaan doen. Om jouw leven lichter te maken. Om geen tijd meer te verdoen met worstelen met jezelf. Lijkt jou dat ook zo fijn? Meld je dan aan! Het is mijn cadeau voor jou.

CHALLENGE

Na die 10 dagen

Heb je geleerd je perfectionisme te laten varen.
Weet je hoe je jouw interne criticus naar de achtergrond brengt.
Heb je ervaren hoe je jezelf steunt in plaats van in de weg zit.
Ben je verbonden met wat voor jou van belang is.
En zet je stappen in die richting!

Stel je eens voor wat een fijne kerstvakantie je dán gaat hebben! En dan hebben we het nog niet eens over het nieuwe jaar.

Want hoe zou dat zijn. Dat je 2016 begint met de vaardigheden waarmee je je leven een stuk mooier en lichter gaat maken? Zie je het voor je?

challenge1

Stephanie van Workum

Mijn naam is Stephanie van Workum. Ik heb het effectieve programma Stap uit de piekerfabriek ontwikkeld. Gebaseerd op het gedachtengoed van ACT ‘Acceptance and Commitmenttherapy’ met een dikke laag zelfcompassie. ACT is een op mindfulness gebaseerde aanpak. Het voegt hier iets belangrijks aan toe: in actie komen.

Ik weet waar ik het over heb hoor. Mijn strenge verstand en streven naar perfectie hebben me jarenlang in de weg gezeten. Me klein gehouden, teruggehouden. Ik raakte er zelfs overspannen door. Bij het ontwikkelen van deze challenge stak dat perfectionisme ook weer even de kop op. Vroeger zou het ervoor gezorgd hebben dat ik maar uitstelde. Het was nooit goed genoeg. Ik was er nooit klaar voor. En dan dat venijnige stemmetje in mijn hoofd (Straks doet er niemand mee. Doe het nou maar niet!). Niet echt behulpzaam.

Door ACT en zelfcompassie te beoefenen heb ik geleerd heel anders met mijn denken om te gaan. Om die eeuwige strijd te staken. Om te voelen wat er is. En te gaan doen en ervaren. Fouten te mogen maken. Omdat dat hoort bij het leven. En omdat het veel belangrijker is om verbinding te voelen met wat voor mij belangrijk is. En dat gun ik iedereen! Dat is waarom ik dit werk doe. En waarom ik deze challenge organiseer.

foto

“What if i fall? Oh my darling, but what if you fly!

figuur

Ja, ik wil graag meedoen!


Voornaam
E-mailadres