Online programma

headerstep

Wil jij leven met heel je hart?

Datgene doen waar je van droomt?

En staat iets je daarbij in de weg?

Dat tetterende, mekkerende en volle hoofd van je?

De ja, maars en wat als-en?

pijl2

Misschien wil je al heel lang dat droombedrijf beginnen, maar durf je die stap niet te zetten.
Denk je steeds: wie ben ik nou om dat te gaan doen?
Droom je van een sabbatical, maar durf je het niet bespreekbaar te maken op je werk.
Wil je al heel lang die opleiding gaan volgen en roept je hoofd vooral waarom het niet kan?
Of zorgt dat tetterende hoofd ervoor dat je niet eens meer weet waar JIJ nou echt blij van wordt?

Hoe fijn zou het zijn als jij gaat leren hoe je die eeuwige ‘ja maars’ parkeert? 

Hoe heerlijk zou het zijn als die strenge stem meer naar de achtergrond gaat? Zodat je weer echt contact kan maken met die wens diep van binnen. En die ene stap ook daadwerkelijk gaat zetten? 

In mijn programma ‘Stap uit de piekerfabriek!’ begeleid ik mensen met een vol hoofd. Mensen die piekeren en die perfectionistisch zijn. En daarmee zichzelf in de weg staan. Mensen die net als jij soms zo balen van hun hoofd dat maar bezig blijft.

Ik leer je om je minder te laten belemmeren door gedachten en emoties. Je angsten te omarmen. Je hart open te zetten. Te vertrouwen in jezelf. En te gaan doen wat je zo graag wilt. Zodat je kunt ontspannen in het onbekende en het leven gaat leiden dat echt bij je past.

Je leert het in dit krachtige online programma. Waar je als je eenmaal meedoet, levenslang toegang voor krijgt.

Stephanie bureau breed

Iedereen zou dit moeten weten!’: één van mijn uitspraken tijdens een sessie. De reden? De sessies bij Stephanie zijn zo ontzettend leerzaam. Zo begon ik vanaf een punt met totaal ongecontroleerde piekerbuien tot weloverwogen bewust gekozen chaos. Ik heb dankzij Stephanie de keuze gemaakt om mijn leven niet aan me voorbij te laten gaan, maar het daadwerkelijk te leven en ik kan dit iedereen aanraden!” Eline.

Deelname aan het programma was een mooie ervaring en gaf me houvast voor het leven. Ik heb mijn innerlijke kracht herontdekt. Ik weet nu hoe ik goed voor mezelf kan zorgen als ik me weer eens verlies in mijn gedachten, emoties of lichamelijke sensaties. Wat het programma me heeft opgeleverd? Rust, vertrouwen in mijn eigen kracht en innerlijke wijsheid. Marieke

Ik dacht toen ik startte dat ik vooral op zoek was naar ander werk. Ik had het gevoel dat ik stil stond, had wel ideeën, maar zag geen pad voor me. Maar dit programma ging veel verder. Het heeft me laten inzien hoe ik wil leven, hoe ik mijn leven wil invullen. Ik sta nu écht dichter bij mijn waarden. En als je dat eenmaal duidelijk voor ogen hebt is het veel makkelijker de puzzelstukjes werk, relatie, kinderen en inspiratie op hun plek te laten vallen. Ik kan nu zeggen dat ik een stuk lichtvoetiger in het leven sta, ik kan beter relativeren en ik sta ook dichter bij mezelf. Isabel

Wanneer jij de vaardigheden leert om je gedachten te parkeren en om te voelen en ervaren wat er NU is.

Je jezelf leert te steunen als je het even moeilijk hebt. En wanneer jij precies weet wat er voor jou écht toe doet. Dan weet ik zeker dat jij die ruimte gaat ervaren. En dat je hart zich opent. Dat je dapper op pad gaat om jouw leven te leven zoals jij dat wilt.

Dan ga jij:

ruimte maken voor datgene waarvan je van binnen voelt dat je het te doen hebt
datgene doen waarvan je ergens weet dat het goed zou zijn voor je, maar dat je steeds maar niet doet omdat het spannend of ongemakkelijk is;
meer van jezelf laten zien waar je jezelf nu op de achtergrond houdt;
investeren in datgene waarvan jij diep van binnen weet dat dat het gaat opleveren, al heb je zelf nog geen bewijs.

Geloof jij dat ook?

“Ik word zo moe van al dat moeten. Ik heb een druk leven en moet ook nog eens een boel van mezelf. Soms kan mijn hoofd gewoon niet stoppen met denken. “

“Ik voel een groot verlangen om het roer om te gooien. EIGENLIJK zou ik zo graag een jaar ergens anders willen wonen. Maar ik durf niet. Ik blijf maar malen en denken over ‘wat als’. En zie vooral waarom het niet kan. En intussen doe ik niets. “

“In mijn hart weet ik precies wat ik wil. Alleen mijn hoofd. Dat zit me in de weg. Weet elke keer weer een reden te verzinnen om niet tot actie over te gaan. Uitstellen. En laat ik me leiden door mijn angsten. Dat het misschien mislukt.“

“Ik ben zo hard bezig om alles goed te doen. Ook dingen die ik diep van binnen helemaal niet zo belangrijk vind. Maar het gebeurt gewoon.”

quote12

Stel je toch eens voor..

dat je zou leren om meer ruimte te vinden in je hoofd;
dat je vaardigheden zou leren om je minder te laten belemmeren door al die gedachten en gevoelens en angsten, om dapper te zijn;
dat je die dingen gaat doen die je EIGENLIJK zo graag wilt doen. Of dat nou een dagje alleen naar de sauna gaan is of die mindblowing loopbaanswitch;
dat je dus vooral gaat DOEN. In beweging komt;
dat je leert te luisteren naar wat je diep van binnen al weet;
dat je in jezelf een plek vindt waar je kunt opladen, waar je steun, zorg, liefde en troost ervaart. Een plek vol vertrouwen;
dat je boven jezelf uitstijgt, en stappen zet waar je nu alleen stiekem van droomt;
dat je zicht hebt op wat er wezenlijk belangrijk is voor jou. Zodat je precies weet welke kant jouw kompas op wijst;
dat je boven jezelf uitstijgt, en stappen zet waar je nu alleen stiekem van droomt;

dat je dat je oud en bejaard bent en terugkijkt op je leven en geen spijt hebt. Je niet hebt laten weerhouden door angsten en ‘ja maars’.

Hoe heerlijk zou dat zijn?

Dat is het allermooiste cadeau dat je jezelf kan geven?

‘You are far too smart to be the only thing standing in your way’

Jennifer J. Freeman

Je hebt best wel door dat de manier waarop je de dingen nu aanpakt niet zo handig uitpakt voor je. Je wéét wel dat perfectie niet bestaat. En dat de oplossing niet zit nog strenger voor jezelf zijn. Je maakt je veel meer druk om wat andere mensen vinden, dan je diep in je hart zou willen. Je zou best wel willen kiezen, maar als puntje bij paaltje komt is dat best eng. Maar dat is wel wat er vaak gebeurt. Vanzelf.

En ik durf te wedden dat je ook al van alles geprobeerd hebt om dit te veranderen.. of niet? Om daarvan af te komen. Van dat gepieker en gemaal. Je leest boeken. Doet je best om positief te denken. Probeert helemaal nergens aan te denken. Doet iets anders als afleiding.

Het helpt allemaal maar tijdelijk.

Ik kan je helpen:

Ik herken waar jij tegenaan loopt omdat ik het zelf heb ervaren en overwonnen.
Ik kan je leren om anders met je denken om te gaan.
Ik kan je leren om je angsten niet uit de weg te gaan.
Ik kan je helpen je te verbinden met datgene dat voor joú belangrijk is.
En op basis daarvan te gaan handelen.
En dan gaat de sneeuwbal rollen. Ga jij boven jezelf uitstijgen. Echt waar!

figuur

Over mij

Mijn naam is Stephanie van Workum, gecertificeerd coach en gediplomeerd ACT-therapeut.

Als iemand die goed kan piekeren heb ik ervaren dat het onmogelijk is om NIET te denken. Tijdens een periode in waarin ik worstelde met belangrijke keuzes en, vooral, met mezelf, ontdekte ik ACT (Acceptance and Commitmenttherapy). De methode waarmee ik nu ook werk. Het gaf me de sleutel hoe het anders kan.

Wat aanvankelijk voelde als een soort ‘Villa Volta’ waarbij mijn wereldbeeld op zijn kop kwam te staan, bleek een warme jas te zijn. Wat heerlijk om de eeuwige strijd in je hoofd te kunnen staken en wat heerlijk om jezelf te behandelen als je beste vriendin. Bewuste keuzes maken voor wat je belangrijk vindt. En dat is niet altijd de makkelijkste weg. Je angsten vertellen je heel veel over wat je belangrijk vindt, dus als je wilt doen wat je belangrijk vindt heb je soms aardig wat angsten te overwinnen.

Piekeren heeft me lang belemmerd om te gaan doen wat ik echt wil. Vijf jaar geleden dacht ik nog: ‘wie ben ik om voor mezelf te gaan beginnen?’ Inmiddels heeft het zetten van spannende stappen tot veel moois geleid. Mijn coachbedrijf waarin ik al zoveel mensen heb mogen begeleiden om uit die piekerfabriek te stappen. Ik word gevraagd voor workshops. Via de compassiechallenge en de piekerpost heb ik al duizenden mensen geholpen en geïnspireerd. Het voelt nu alsof de wereld aan mijn voeten ligt. Door te doen wat ik het liefste doe. Wat ben ik daar enorm dankbaar voor!Dat betekent niet dat ik geen angst heb. Iedere nieuwe stap is spannend. Ik heb geleerd om mijn angst met mee te nemen op pad.

Mijn werk is gefundeerd op Acceptance and Commitmenttherapy, waarin ik opgeleid ben. Daar heb ik het werk van Brené Brown, Kristin Neff en vele anderen die me inspireren doorheen verweven.

Piekeraars en perfectionisten. Die herkennen dat ze vooral zichzelf in de weg zitten. Die willen leren hoe ze daarmee kunnen stoppen. Ik ken het al te goed.

Mag ik jou helpen om uit die piekerfabriek te stappen? Zodat je die vrijheid gaat voelen? Zodat je gaat doen wat je diep van binnen voelt dat je te doen hebt in dit leven.

foto

Stoppen met denken kan niet. Het is wél mogelijk om meer ruimte in je hoofd te vinden. Om vaardigheden te leren zodat je je minder laat belemmeren door al die gedachten en gevoelens. Door je angsten. En waarmee je in plaats van op je plek te blijven en veel te piekeren in beweging komt. Om die dingen te gaan doen die je eigenlijk wilt doen! Vol overgave. Dat is wat je leert mijn programma ‘Stap uit de piekerfabriek’.

Wanneer jij je minder laat belemmeren door al die gedachten en angsten. Wanneer jij weet wat ertoe doet in het leven. Wanneer jij het vertrouwen hebt dat je dat kan. Dan heb jij de bagage om dapper op pad te gaan.

“Geef mij de kracht om te veranderen wat ik kan veranderen,
De moed om te accepteren wat ik niet kan veranderen,
en de wijsheid om het verschil te zien”

– Epictetus

Mijn oplossing voor jou is:

Het online programma STAP UIT DE PIEKERFABRIEK!

waarin je leert:

Hoe het komt dat je in de piekerfabriek belandt.
Je gedragspatronen te herkennen.
Hoe je ingesleten gedrag kan veranderen.
Hoe je op een andere manier met je gedachten om kan gaan.
Hoe je kan voelen wat er is, in plaats van ermee in gevecht te gaan.
Hoe je kan omgaan met angst, spanning, stress, verdriet.
Hoe je met je aandacht in het hier en nu kan zijn, zodat je kan voelen wat je nodig hebt en wat je wilt.
Hoe je mag gaan vertrouwen op jezelf.
Hoe je jezelf kan steunen als het even lastig is.
Wat er voor jou persoonlijk echt toe doet in het leven.
Hoe je ervoor kan zorgen dat je je daar meer op gaat richten.
Hoe je omgaat met obstakels die je tegen zult komen op je weg.
Hoe je dat duurzaam verankert in je leven.
Stop met zoeken naar een coach. Dit programma heeft alles wat je nodig hebt!

Wat houdt het programma precies in?

Het online programma ‘STAP UIT DE PIEKERFABRIEK’ is een supergaaf interactief online programma. Het programma duurt in totaal ruim 8 weken. De start van de volgende ronde is op woensdag 16 mei.

Vanaf dan opent iedere week op vrijdag een nieuwe les in de speciale online academie. Je kunt de opdrachten doen op het moment dat het jou uitkomt.

Er zijn 5 modules die samen 9 lessen omvatten. De lessen zijn uitgewerkt in video’s, audiobestanden, werkbladen met oefeningen. We hebben 4 live coachingssessies (online bijeenkomst met de groep die live is) waarin je al je vragen aan mij kan stellen. Er is een besloten groep op Facebook voor alle deelnemers. Hier mag je aan deelnemen, dat is niet verplicht. Het kan enorm helpen om je ervaringen te delen, je kunt er vragen stellen en natuurlijk de ervaringen van anderen daar lezen.

Het programma is zo ontworpen dat jij leert wat nodig is. Voor een leven met ruimte in je hoofd en een open hart. Een leven vol overgave.

Week 0. Jouw intentie

Week 0. Jouw intentie

Module o: het grote verlangen
never touch anything with half of your heart

Wat is jouw verlangen? Waar wil je dat je leven over gaat? Wat wil jij bereiken met deze training? Welke intentie spreek je uit naar jezelf? In de eerste week van het programma sta je daarbij stil.

Week 1. Wakker worden

Week 1. Wakker worden

Module 1: trrrring!!
de beste manier om je dromen te vervullen is om wakker te worden

Je gaat onderzoeken wat je nu op dit moment doet. Waar pieker je over? Wat ga je uit de weg? En werkt dat voor je? Na deze week weet je wat werkt en wat niet. Zo weet je wat je mag gaan veranderen.

Week 2. Omarm je monsters

Week 2. Omarm je monsters

Module 2: staken van de strijd
‘If you aren’t willing to have it. You will’.

Wat voor gedachten heb je allemaal? Ben jij wat je denkt? Hoe kan je je gedachten uit je hoofd halen?

Week 3. Loskomen van je denken

Week 3. Loskomen van je denken

Module 2: staken van de strijd
‘Wied het onkruid van je gedachten en laat geluk stromen’.

Wat voor gedachten heb je allemaal? Ben jij wat je denkt? Hoe kan je je gedachten uit je hoofd halen?

Week 4. De pauzeknop

Week 4. De pauzeknop

Module 3: geluk: het leven zien met je ogen open
Als je troebel water met rust laat wordt het vanzelf helder” Lao Tse

Iedereen heeft een pauzeknop. Alleen in onze drukke wereld kunnen we die niet altijd vinden. Je hebt al wat geoefend met mindfulness. Deze week gaan we daarmee verder. Ruimte maken in je hoofd. Zijn daar waar je bent.

Week 5. Kijk in de spiegel

Week 5. Kijk in de spiegel

Module 3: geluk: het leven zien met je ogen open
Zijn wie je bent, dat is geluk

Welk beeld heb jij van jezelf? Ken je jezelf echt? Deze les biedt een verrassend perspectief op jou. Leer jezelf kennen. Leer vertrouwen op jezelf.

Week 6. Er zijn voor jezelf

Week 6. Er zijn voor jezelf

Module 4: jouw onuitputbare bron van levensvreugde
treat yourself as you would treat a good friend” Kristin Neff

In deze les leer je iets heel belangrijks. Om te voelen wat er is, op pad te gaan om je dromen te verwezenlijken is moed nodig. Hoe fijn is het als je jezelf daarbij kan steunen! En welke rol het beoefenen van dankbaarheid daarbij speelt.

Week 7. Je hart openen

Week 7. Je hart openen

Module 4: jouw onuitputbare bron van levensvreugde
Leef alsof je morgen doodgaat. Leer alsof je eeuwig leeft” Mahatma Gandhi

We hebben nu aardig wat werk verricht. Misschien had je in het begin niet zo’n zicht op waar je naartoe wilde. Misschien had je dat wel. Wat wil je diep van binnen? Wat zegt jouw hart? In deze les gaan we daar opnieuw bij stil staan. Waar wil je dat je leven over gaat? Welke stappen zet je in die richting

Week 8. Je weg blijven vervolgen, doen waar je om geeft

Week 8. Je weg blijven vervolgen, doen waar je om geeft

Module 5: de sprong naar vrijheid
Courage isn’t about not having fear, courage is about walking with fear towards things you care about.” Kelly Wilson

Hoe zorg je ervoor dat wat je geleerd hebt beklijft en dat je op pad blijft? Hoe kan je omgaan met de obstakels die je daarbij tegenkomt? Na deze laatste les heb jij dat scherp. En kan je jezelf helpen op pad te blijven. Moedig te zijn.

Bonus module: de alarmknop

Bonus module: de alarmknop

Als je echt even in een piekercrisis zit en niet weet wat te doen, druk dan op de alarmknop. Dan word je stap voor stap begeleid om er uit te komen.

Op woensdag 16 mei a.s. gaat ‘STAP UIT DE PIEKERFABRIEK’ van start.
Meld je gelijk aan.

Wat krijg je:

Online programma'Stap uit de piekerfabriek'

395,- incl. BTW

BASIS

   • 9 lessen: elke week een nieuwe les.
   • Bonusmodule: de alarmknop
   • Filmpjes, audio, werkboekbladen met opdrachten
   • Vier keer een live online sessie met de groep (webinar)
   • Een exclusieve, afgeschermde Facebookgroep waarin je vragen kunt stellen, ervaringen kunt uitwisselen, en ondersteuning krijgt van mij en de groep (delen = helen!).
   • Levenslange toegang tot alle lesmaterialen en de nieuwe rondes.
   • Niet tevreden? Daar doen we niet moeilijk over. Binnen 2 weken na de start krijg je het volledige bedrag terug.

Ervaringen van deelnemers aan eerdere rondes

Veel gestelde vragen

+ Het lukt mij niet echt om te dromen. Ik zou wel willen weten wat ik écht graag wil. Heb ik dan ook iets aan dit programma?

Jazeker!! Soms is er zoveel drukte in je hoofd dat het moeilijk is om te dromen. Schieten de “ja-maar-dat-kan-toch-niets’ je om de oren zodra je dat probeert. Wat je in het programma gaat leren gaat jou helpen om wél bij je dromen te komen.

+ Ik weet niet of ik elke week tijd vrij kan maken voor de lessen

Dat geeft niets. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. We starten tegelijkertijd zodat het ook makkelijker is om ervaringen uit te wisselen als je op het zelfde punt bent. En trouwens: je houdt je leven lang toegang tot de modules, dus mocht je deze ronde onverhoopt moeten afhaken, kan je ook een volgende ronde meedoen met de groep.

+ Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat helemaal online is.

Dat snap ik. Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden. Bovendien blijf je levenslang toegang houden tot de modules: alle veranderingen, toevoegingen en extra’s krijg je er dus gratis bij en je kunt je altijd opnieuw aansluiten bij een groep die start. Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?

+ Als ik klaar ben na deze 8 weken, waar sta ik dan?

Wat ik je leer is net als het leren besturen van een auto. Eerst leer je gas geven. Dan leer je de koppeling bedienen. Dan leer de spiegels gebruiken. En vaak leer je het échte autorijden pas na je examen. Als je veel oefent. En zo is het ook met dit programma. Ik leer je allerlei vaardigheden. Die je eerst moet gaan beheersen. Daarna kan je ze gezamenlijk in gaan zetten. Gedragsverandering kost tijd. En het succes van dit programma hangt helemaal samen met hoe veel jij oefent.

+ Ik vind dat wel heel erg goedkoop voor een volledig coachprogramma

Misschien. maar het is gewoon mijn missie om zoveel mogelijk mensen van dat eeuwige strenge stemmetje in hun hoofd bevrijden. Wie weet dat ik de volgende keer de prijs verhoog, dus grijp je kans!

+ Wanneer kan ik me beter niet aanmelden?

Dit programma vraagt van jou dat je in staat bent om te reflecteren op jezelf. Heb je behoefte hebt aan intensief contact met iemand die met jou reflecteert, dan ben je meer geholpen met een 1 op 1 traject. Er wordt geen psychologische hulpverlening geboden. Als je twijfelt of het programma geschikt voor je is, neem dan even contact op.

Twijfel je of het wat voor je is?

Mag ik je iets vragen?

Hoe zou jouw leven eruit zien als jij niet zo zou piekeren en twijfelen?

Probeer die vraag eens eerlijk voor jezelf te beantwoorden.

Er is een vrouw, Bronnie Ware, die jarenlang mensen heeft begeleid op hun sterfbed. Zij schreef er een boek over omdat ze geraakt was door de zaken waar die mensen spijt van hebben. Weet je wat in die spijt top 5 staat? “Ik heb er spijt van dat ik niet trouw ben geweest aan mezelf. En: “Ik heb er spijt van dat ik zo veel heb gewerkt”

Voor iedereen is het anders.

Waar wil JIJ geen spijt van hebben?

Jij staat nu nog op een punt dat je ervoor kan zorgen dat dat niet gebeurt.
Laat mij je helpen. Uit die piekerfabriek te stappen. En je prachtige leven, vol overgave te leven.

“Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we’re supposed to be and embracing who we are.”

– Brene Brown

Op woensdag 16 mei a.s. gaat ‘STAP UIT DE PIEKERFABRIEK’ van start.
Meld je gelijk aan.

Wat krijg je:

Online programma'Stap uit de piekerfabriek'

395,- incl. BTW

BASIS

   • 9 lessen: elke week een nieuwe les.
   • Bonusmodule: de alarmknop
   • Filmpjes, audio, werkboekbladen met opdrachten
   • Vier keer een live online sessie met de groep (webinar)
   • Een exclusieve, afgeschermde Facebookgroep waarin je vragen kunt stellen, ervaringen kunt uitwisselen, en ondersteuning krijgt van mij en de groep (delen = helen!).
   • Levenslange toegang tot alle lesmaterialen en de nieuwe rondes.
   • Niet tevreden? Daar doen we niet moeilijk over. Binnen 2 weken na de start krijg je het volledige bedrag terug.
   • 3 bonuslessen van topcoaches

Wij gaan van start

pijl

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

secondes